Thursday, July 17, 2014

Biz Preview Besar-Besaran ABP26 Di HQ Shah Alam Pada 28 Jun 2014


Biz Preview ABP26
gengGBjutawan bergambar dengan Pengasas ABP26 Dato' Zach

Alhamdulillah pada 28 Jun 2014 yang lepas telah selamat berlangsungnya BIZ PREVIEW besar-besaran ABP26 yang bertempat di HQ ABP26 sendiri [B-2-1 Jln serai Wangi 16/G alam avenue sect16 40200 Shah Alam, Selangor]. 


Menurut Dato' Zach perancangan awal biz preview besar-besaran ini dicadangkan untuk dilangsungkan di Hotel tapi memandangkan kebanyakan dewan fully book sempena kedatangan bulan Ramadhan yg mulia, maka memadai di HQ sahaja. Tapi macam mana pun, biz preview tetap berlangsung dengan meriahnya walaupun hanya di HQ. Dilangsungkan sehari sebelum seluruh umat Islam berpuasa, Biz Preview kali ini memang lain dari kebiasaan. Memang penuh dgn kejutan dan tersangatlah havoc. HQ mmg penuh dengan semua member ABP26. BOD dan Top Leaders dari seluruh Malaysia turun uolsss. Memang gamat HQ time tu, nasib tak runtuh lalalala....



Biz Preview ABP26
Atas - Sesi Ber"chicken dance" ; Bawah - BOD, CEO dan Pengasas ABP26

Starting je dah penuh kezutan...mana taknya tetiba semua member kena ber"chicken dance"....longgarkan urat saraf yg dah ketat tu keh keh...yang bestnya semua BOD pun turut sama dan paling tak boleh lupa Dato' Zach sendiri siap naik atas kerusi tu...mmg sangat low profile dan sporting i tell u...antara ayat-ayat Dato' yang saya masih ingat...Dato' cakap kita dalam line biz ni tak boleh malu-malu...kena sama-sama take part...Yess Boss..saya yg menurut perintah heeeee...mustilah khen..kita pun nak jadi jootawan jugak... tapi tak sempat nak amik pic time ni sebab dok syok ber"chicken dance" heeeee...pada yg amik pic ni tQ ya...sori saya pinjam letak kat blog ya...harap dapat dihalalkan..tQ


Biz Preview ABP26
Cabutan Bertuah - Dapat Triple L Advance

Lepas urat-urat semua dah longgar...adrenalin pun shoot ke atas...tetiba Dato' ckp nak announce utk cabutan bertuah....wahh awalnya..apa lagi semua dok standby dengan nombor masing-masing...tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia hanya Allah yg tahu...Nombor pertama yang Dato' cabut...Jeng jeng jeng Nombor 11...yup Nombor 11...suami iolsss dengan pantasnya angkat tangan.."saya..saya" heheheee yg iolss ni dok blur blur lagi..yela sebab macam baru nombor pertama kot yg dicabut takkan dah dapat kot (sebab sebelum2 ni tak pernah nak bertuah...dari jaman skolah lagi..tak pernahnya dapat). 

Wahhh yg lagi buat terkezutnya Dato' bagi Triple L Advance tu...waduh2 baru launch hari yg sama tetiba Encik Suami kita dapat....syukur Alhamdulillah...dan kat depan tu tetiba Dato' tanya sapa wife...jdnya iollss dgn muka memerah angkatla tangan...dah disuruhnya bergambor sekali...adehhh malu den...teruja pun ada keh keh...jadiknya bergamborle kami. Tak lama lepas tu ada cabutan lagi...Alhamdulillah nombo iollss pulak naik...nombor 10. Time tu diberi pilihan utk key-chain. Yelah Dato' kan baru balik dari holiday from ober the sea (tour Europe sebulan tu...kau mampu? lalala). Jadi iolsss pilih key-chain dari kota London. Takpe skrg amik aura key-chain dolu...insyaALLAH soon akan ku jejak kaki di sana juga. Yang penting nak jejak kaki di rumah Allah dulu...insyaALLAH...


Biz Preview ABP26
Sesi Presentation - Group kami kena present Weight Loss Fiber


Biz Preview ABP26
Encik Suami kita dengan semangatnya present pasal Triple L


Dah habis sesi cabutan bertuah yang pertama, mulala kami semua kena buat "kerja" sikit. Semua kena bahagi-bahagi kepada beberapa group. Wah terimbau nostalgia time2 study dulu. Dah berapa lama tak join aktiviti berkumpulan camni. Dalam nebes ada keterujaannya. Yelah mau tak nebes, setiap group kena buat presentation tu huhuuu...ketaq lutut mendengornya. Iollss ni mmg dari jaman belajor mmg seriau kalau bab2 nak kena present depan2 ni....daripada tau nak cakap terus hilang punca tu huuuuuuu nasibla time present utk thesis masa degree dulu lepas. Bila dah bahagi-bahagi group...group iolss kena buat presentation pasal Weight Loss Fiber dan kami dipantau oleh BOD Aaron Azahari. Dalam hati sonang je sebab mmg dah tau sangat pasal produk ni. Walaupun baru di pasaran tapi disebabkan permintaannya tinggi jadi mmg dah hafal semua keistimewaan dia. Tapi biasalah bila dah diri kat depan tu....mulala gaaagappp...adoiyaii malu2...pastu diaorg siap ckp sore den tak dengor...waduh waduh...kok gi mana sih?? hahaha hentam sajala...janji iolss berani bercakap lalalaaa...


Dato' Zach sedang beri amanat dan pesanan


Biz Preview ABP26
BOD turun padang beraktiviti


Biz Preview ABP26
BOD turun padang beraktiviti


Biz Preview ABP26
Encik Suami semangat beraktiviti

Dah selesai group presentation, break dan ada refreshment sikit. Syukur rezeki sebelum mula berpuasa. Lepas tu, ada aktiviti group lagi. Dalam seronok beraktiviti, banyak mesej yang cuba disampaikan. BOD semua pun turun padang join aktiviti....hehehe terhibur dengan gelagat mereka semua. Last sekali Dato' Zach sampaikan beberapa amanat dan pesanan buat semua. InsyaALLAH kami family ABP26 akan sentiasa ingat pesanan Dato' dan akan sentiasa berada di belakang Dato' walau apa pun tohmahan atau fitnah yg dilemparkan. 



Biz Preview ABP26
Adik Mundzir yang berjiwa besar - salute!

Biz Preview ABP26
Dato' sendiri beri penghargaan - time ni sangat tacing

Biz Preview besar-besaran pada 28 Jun yg lepas juga tersangat istimewa kerana turut disertai seorang insan istimewa tetapi punya semangat dan cita-cita yang besar. Rasa nak menitik air mata bila dengarkan impian beliau untuk bawa kedua orang tuanya ke tanah suci Mekah. InsyaALLAH dear adik Mundzir, bila kita usaha, niat kita mulia pasti Allah akan bantu dan Allah akan mudahkan laluan kita. Ramai yang mula menahan sebak dan mengalirkan air mata, tatkala Dato' sendiri memberikan penghargaan buat adik Mundzir. Dan kami team #gengGBjutawan semestinya paling berbangga dengannya kerana belia merupakan salah seorang dr team kami. Jadi kita yg serba sempurna ni takkan mudah sangat nak berputus asa? atau ambil lewa sahaja tentang masa depan kita...fikir-fikirkanlah...


Sesi Penyampaian Hamper - Group Presentation


Sesi Penyampaian Hamper - Group Presentation


Sesi Penyampaian Hamper - Group Presentation (Group saya heeee)


Sesi Penyampaian Hamper - Group Presentation

Sebelum bersurai, ada sesi penyampaian hamper buat semua group yg buat presentation. Memula tu saja je kata ada markah dan ada pemenang....last sekali semua sama rata je dapat hehehe...diaorg saja je nak boost semangat utk semua group buat yg terbaik. Syukur, it was a success. Dalam beraktiviti dapat sedut seberapa banyak ilmu yg baru, dapat eratkan lagi ukhuwah sesama member dan juga top leaders dan tak lupa dengan pengasas yg sangat "berjiwa rakyat" wahh gituu hehehe....




BOD dan Pengasas ABP26
BOD dan Top Leaders bersama Pengasas ABP 26 Dato' Zach



Biz Preview ABP26
Overall sesi Biz Preview ABP26 28 Jun 2014

Apa pun tarikh 28 Jun 2014 melakar sejarahnya yang tersendiri dalam perjalanan ABP26 yg semestinya tersangat baru dalam industri. Baru masuk 6 bulan, kalau baby baru lepas fasa merangkak dan tgh nak belajar duduk. Syukur ABP26 semakin gah dalam pasaran dan sentiasa dicari ramai. Bukan di Malaysia sahaja ya. Saya sendiri dah mendapat order dari Singapura dan dari Kota London. Perghhh memang dahsyat penangan ABP26. Semakin Worldwide. Jadi kita yg sememangnya di Malaysia takkanlah nak tengok je kan....Jomla cuba...sambil cuba produk sambil jana pendapatan. Kulit gebu...poket pun gebu...best ke idok? lalalalaa


Jadi apa tunggu lagi?? Jom cuba ABP26 dan jana pendapatan! 
Memang berbaloi-baloi.


JAMINAN PRODUK
 100% Bumiputera
 Dijamin HALAL oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM)
 Bertaraf GMP (ISO)
 Ada kelulusan KKM

Saya sedang mencari Biz Partner untuk sama-sama memasarkan ABP26 ini. Pakej terendah untuk mulakan biz ini ialah RM280 SAHAJA. Jom jana pendapatan dengan ABP26. Hari-hari Masyukkkk dengan ABP26!!!

✔✔✔Support TEAM yg luar biasa hebat & semua maklumat tentang produk, testimoni, pelan pemasaran, tips2 disediakan dlm Group Support.!!! Sertai kami #GengGB Jutawan dengan SEGERA!!


jana pendapatan dengan gengGBJutawan ABP 26


Untuk sebarang pertanyaan jangan malu...jangan segan boleh hubungi saya melalui:

 Call/SMS/WhatsApp: 012-9702427
 Fanpage: https://www.facebook.com/MyLittleYaya
 IG: @ellinagold
♥ Twitter: @ellina7984


1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...