Wednesday, November 26, 2014

Simpan 1gm Emas Setiap Bulan Dengan Powergold


Assalamualaikum Wahai Sahabat2ku...


Lamanya tak berkesempatan mengupdate blog kesayangan hamba ini...Terima kasih bagi sahabat2 yang masih sudi ziarah blog yg tak seberapa ni...


Apa pun harini kita nak share sikit pasal simpanan emasss...yup saya dah umur 30 tahun ni barulah start nak celik emasss...segan sangat dgn adik2 yg seawal belasan tahun dah mula celik emasss...Ada tu baru 22 tahun tapi dah ada simpan 1kg emasss dah whoaaa...tapi takpe masih belum terlambat utk kita mula saving emasss sebab emas masih lagi mampu dimiliki...tapi dgr2nya tahun 2020 nanti 1gm emas dah melonjak hingga RM503 utk 1 gm...fuhhhhh kalau ada berkilo emasss dalam simpanan tak ke dah jadi JUTAWAN EMASSS???


Tak semua orang mampu utk beli 10gm terus atau 100gm goldbar seketul...Tapi jangan susah hati jangan ralat sebab dengan Powergold kini anda boleh beli serendah 1gm emasss utk anda buat simpanan...Goldbar dari Powergold sememangnya tulen dan merupakan emasss 999.9 24K yea...Yg bestnya anda boleh beli 1gm dan anda akn terima ke tangan 1gm. Bukan company yg simpankan emasss anda tapi anda snediri akn simpan emasss fizikal itu...Jadi takde persoalan was2 atau riba di sini...sebab jual beli yg halal dalam Islam...Anda beli dan anda terima brg yg anda beli..
Meh kita tgk sikit rupa goldbar 1gm Powergold nih:



powergold



emas



emas


Ha kalau anda beli 1 gm anda akan dapat seperti gambar di atas..terus dpt ke tangan tau...Tapi bukan itu je yea produk Powergold atau kilang emasnya Amethyst Gold Creation...Berikut adalah produk2 yg anda boleh purchase dari Powergold:


powergold

Semua goldbar dan Dinar dari Powergold semuanya emas 999.9 24K yea...Tak perlu risau akn ketulenannya sebab Ar Rahnu Express dan Pos Malaysia juga terima produk Powergold. Bila anda Join Powergold anda akan dapat disiplinkan diri anda untuk terus menyimpan emas paling kurang 1gm setiap bulan....tapi dun worry takde paksaan dari pihak syarikat...kalau anda tak buat sebarang belian pun xde masalah...

Ada yg tanya boleh ke nak join Powergold tapi cuma nak saving je...Boleh sangat2 yea...kenapa? Sebabnya bila anda join member:

1. Anda boleh beli emas dengan harga ahli
2. Anda akan dapat bonus belian balik ==> RM1 utk setiap 1 gm yg anda purchase
3. Boleh beli brang kemas dengan kos upah terlajak murah di pasaran (emas harga kilang)

Kalau anda rajin, anda boleh buat trading dan networking bersama Powergold utk terima bonus2 yg lain. Ha bila dah buat trading dengan networking tu adalah bonus2 lain pula...nanti saya akan huraikan di entre yg akan datang yea...kalau nak cepat boleh terus Wassap saya : +60129702427 

Bagi anda yg nak shopping Barang Kemas bolehla klik ==> KATALOG
Kos upah gerenti murahhh sesangat..jemputlah ushar2 yea..banyak design2 terbaru..inspired pandora pun ado...anda boleh dpt bawah RM2K je tau...


Boleh follow saya di IG atau FB utk update2 terkini :


 Call/SMS/WhatsApp: +60129702427

 Fanpage: https://www.facebook.com/MyLittleYaya

 IG: @ellinagold


** Daftar keahlian di sini ==> http://saragold.biz/ellinagold


1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...